image

Alapelvünk a gyermekbe vetett bizalom, hiszen minden kicsiben megvan a cselekvésnek és a világ megismerésének a vágya. A mi feladatunk: a gyermek adottságainak kibontakoztatása, saját tevékenysége, saját tapasztalata által. Nálunk az óvodai élet középpontjában a gyermek és a gyermeki játék áll, melyet életkori sajátosságaikhoz és önálló fejlődésükhöz speciálisan kialakított eszközrendszer segít. Mindezt nálunk olyan pedagógusok közvetítik, akikre szeretetteljes magatartás, empátiás csendes, halk metakommunikációval való irányítás jellemző. Hiszen a Montessori pedagógia a szeretet pedagógiája. 

"Segíts, hogy magam csinálhassam!"

image

Csendkör, ölelés, szeretet

Erre a saját magunk által készített videóra nagyon büszkék vagyunk, hiszen a közösségi médiában már több mint 2 millióan megtekintették, közel harminc országban. A szeretet és az egymásrafigyelés minden percünket áthatja, így a gyerekek harmonikus, kiegyensúlyozott és nyugodt légkörben töltik óvodás éveiket.

Tekintse meg Ön is ezt a csodálatos kisfilmet!
image

Felkészültünk a fogadásodra

Arra törekszünk, hogy Montessori módszereink és eszközrendszerünk aktív használatával szeretetteljes légkörben töltsük együtt időnket a gyerekekkel.

Mindennapi mozgás

Az egészséges és teljes gyerekkor része a mozgás, amire mi is nagy hangsúlyt fektetünk. 

Egészséges ételek

Változatos és egészséges ételekkel járulunk hozzá a gyerekek egészséges fejlődéséhez.

Digitális világ

Lépést tartunk a digitális eszközök fejlődésével, így a kicsiket bevonjuk a modern technika megismerésébe.

Ovis művészet

A különféle művészeti eszközök segítenek a lelki fejlődésben, az önmegvalósításban.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 
07:00 - 17:00 

Óvodánk címe

1237 Budapest
Wekerle Sándor u. 15.

E-mail

info @ ficankaovoda.hu
kapcsolat @ ficankaovoda.hu

Telefon

+36 (1) 408-1766
+36 (30) 241-7467

Közel húsz év szakmai tapasztalattal és Montessori Mária eszközeivel várjuk a kicsiket, hogy közösen játsszunk és készüljünk fel az iskolára, mindezt nyugodt és szeretetteljes környezetben.