Kapcsolat

Ficánka Montessori Óvoda

Cím: 1238 Budapest,
Wekerle Sándor u. 15.
Telefon:
+36302417467
E-mail:
ficankaovoda@gmail.com
Közösségi média Nyitvatartás


Rólunk írták

 

"Mi 2009 óta járunk a Ficánka Óvodába. Első fiúnkkal, Marcival jöttünk át ebbe az óvodába egy állami oviból. Olyannyira megszerettük ezt a helyet, hogy Marci húgát, Borit is ide írattuk be 2010-ben, majd az öccsét, Boldit is 2013-ban. A gyerekek azért szeretnek ide járni, mert jó a hangulat, kedvesek, türelmesek, megértőek velük, valamint sokféle foglalkozáson és színes programokon vehetnek részt. Mi azért hozzuk ide szívesen gyermekeinket, mert tudjuk, hogy jó kezekben vannak, helyes értékrendre tanítják őket, és szellemi, fizikai fejlődésük az óvónénik lelkes munkája és a játékos keretek közt zajló foglalkozások által biztosított. Én mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a Ficánka Óvodát."

 

"Csak pozitívat tudok mondani a Ficánka Óvodáról, és a Montessori módszerről. Már most, az első osztályban látványos az eredmény. Alina mind koncentráció terén, mind önállóságában az átlag felett teljesít. Félévi bizonyítványa kitűnő,remekül olvas, és könnyen megy neki a nyelvtanulás is. A biztos alapokat az óvodai évek során kapta. Köszönöm Nektek!"

 


"Mert itt szeretik a gyerekeket. Tényleg szeretik őket. Gondoskodnak, odafigyelnek, ölbeveszik, megpuszilják. Mert szeretik a szülőket is. Itt nincsenek anyukák és apukák, itt Ági van, Ildi és Imre és Gábor. Ahogy a gyerekek sem katicabogarak vagy zászlók, hanem Décse, Ancsi, Beni vagy Zaránd. Ha nem igényli az alvást, nem kényszerítik. ha álmos, lefekhet. Minden nap a levegőn játszanak. Úsznak, jógáznak, angolul és magyarul. Finomakat esznek, minden nap változatosan, egészségesen. Kirándulnak, kacsákat etetnek a Dunánál, kompoznak. Ottalvós tábor is van nyáron, és nincsenek értelmezhetetlen évközi szünetek. Igazodnak a munkaidődhöz, mosolyogva és kedvesen fogadnak kora reggel, és ugyanígy késő délután. Nincs üzenőfüzet, de mindig van egy-két jó szó. Ha gond van, megbeszéljük, és megoldást keresünk, de tényleg. Mert itt a gyermek a legfontosabb.
KÖSZÖNJÜK!!!! :-)"


Vissza az előző oldalra!

Ficánka Montessori Óvoda - Magyar